Over ons
Pauwkenshof_about1

Groene ligging


Het domein Pauwkenshof is gelegen in Destelbergen,dichtbij Heusden en Gent,in een rustige en groene omgeving en met een ruime parking voor de deur.


Pauwkenshof is uiterst gunstig gesitueerd en is bereikbaar vanuit alle hoeken van het land en ligt op slechts 2 km van de afrit Destelbergen langs de ring R4 , tussen Gent-Zeehaven en de E17.


Feestzalen Pauwkenshof beschikt over 2 zalen met een prachtige binnentuin en landelijke tuin achteraan.Er is een jong team van enthousiaste medewerkers die u tijdens uw gelegenheden begeleidt en met de glimlach bedient.

Accomodatie


De feestzaal is geschikt voor 150 personen aan gedekte tafels en geeft uitzicht op de landelijke weiden rondom. Er is mogelijkheid om met ronde of lange tafels te werken en de ruimte wordt volgens uw eigen wensen aangekleed. Walking Diners zijn mogelijk tot 250 personen.


De receptiezaal is uitgerust voor staande recepties tot 150 personen. In deze ruimte worden tevens diners georganiseerd vanaf 20 personen. Zij geeft uitzicht op een gezellige en romantische binnentuin, waar bij mooi weer een receptie tot 400 genodigden buiten kan worden verzorgd.

Pauwkenshof_about2
Pauwkenshof_about3


Zorgeloos genieten


Sabine Derave, gastvrouw en organisator

van uw feest, is een vriendelijke,charmante verschijning, die alles tot in de puntjes verzorgt. Samen met haar team van professionele kelners zorgt zij voor een perfecte bedieningen en een aangename sfeer tijdens het ganse feestgebeuren.


In de gastronomische keuken staat Erik Van Peteghem,zaakvoerder en chef-kok garant voor de uiterst verzorgde en overheerlijke bereidingen. Hij heeft oog voor smaak en zijn gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerken. Hij geeft de beste prijs voor de beste kwaliteit en streeft perfectie na.


Arrangementen


Bij ons kan u terecht voor uw trouwfeest, communiefeest,een verzorgde lunch, receptie, babyborrel,walking dinner,rouwtafel,personeelsfeest met animatie,vergaderingen,seminaries,traiteur,enz.


De gangbare materialen zijn aanwezig, geluidsinstallatie met draadloze micro,

spreekgestoelte, groot scherm,wifi, flipchart.

Andere opties zijn steeds in huur verkrijgbaar.


Vertoeven in een aangenaam en rustgevend kader,

in een groene omgeving met een centrale ligging en een vlotte bereikbaarheid,dat is Pauwkenshof.


Pauwkenshof_about4
Feestzaal Pauwkenshof logo

© 2020 PAUWKENSHOF

Designed by Edwardo

Voor de laatste updates kan u altijd een kijkje nemen op onze Facebook pagina
Voor de laatste updates kan u altijd een kijkje nemen op onze Linkedin pagina
Voor de laatste updates kan u altijd een kijkje nemen op onze Instagram pagina